kitekintő

Magritte, Broodthaers és a kortársak

II Brüsszel, Királyi Szépművészeti Múzeum René Magritte kortárs művészetre gyakorolt hatását veszi górcső alá a brüsszeli Királyi Szépművészeti Múzeum kiállítása, melyre olyan alkotásokat válogattak össze a kurátorok, amelyeken ma is tetten érhető a belga szürrealista festő hatása.

Az átváltozás ereje - Rubens-kiállítás Bécsben

Kunsthistorisches Museum
A Bécsi Művészettörténeti Múzeum idén ősszel Peter Paul Rubens munkáit állítja egy monumentális kiállítás középpontjába.

Szent család báránnyal

Albertina
Saját gyűjteményének Raffaello-festményei állnak annak a kiállításnak a fókuszában, melyet az Albertina rendez a reneszánsz festőóriás életművéből. A tárlaton bemutatott 150 alkotás az első ötletvázlatoktól kezdve részlettanulmányokon át vezet olyan festményekig, mint például az 1518-as Ezékiel látomása, a Szent család báránnyal vagy az Esterházy Madonna.

A világ rajzokban

Albertina
Nagyszabású Pieter Bruegel-kiállítás az Albertinában!

Egymásra hatva

II Josef Hoffmann Múzeum, Brtnice A mester, Otto Wagner és a tanítvány, Josef Hoffmann több évtizedes barátságának állít emléket az az építészet-, kultúr- és élettörténeti kiállítás, melynek apropója Wagner halálának közelgő 100. évfordulója.

1 2 3 4 5 6 ... 11 Következő

Kapcsolat

Lépj kapcsolatba velünk!


Artkalauz Kiállítási Magazin
Kiadó: Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért
4025 Debrecen, Nyugati u. 26. 1/1.
Főszerkesztő: Lantos Anikó

Tördelőszerkesztő: Kóté Zsolt
Megjelenik évente három alkalommal
A kiadvány és a weboldal a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.
Elérhetőség: info@artkalauz.hu