LATARKA kortárs művészeti vásár 2017

Immáron ötödik alkalommal rendezi meg a LATARKA Galéria exkluzív képzőművészeti vásárát, mely idén is nagyszerű lehetőséget nyújt mindazoknak, akik karácsonyra kortárs festménnyel, fotográfiával vagy képzőművészeti alkotással szeretnék meglepni családjukat vagy barátaikat.

A művészet szerelmeseinek a karácsonyi vásárok között egy igazi kincs a LATARKA Galéria vására, hisz amellett hogy egyedi ajándékokat vehetnek, lehetőségük van a fiatal, megannyi műfajban alkotó, kortárs képzőművészek munkáit is megismerni. A visszatérő művészek mellett most is több mint száz fiatal alkotó munkái közül válogathat a közönség, ráadásul minden kiállított darab egységes áron, ötvenezer forintért vihető haza.

 

A LATARKA karácsonyi vására azon túl, hogy a kortárs művészetet szeretné minél szélesebb rétegek számára elérhetővé és vonzóvá tenni, a program nem titkolt célja az is, hogy a műtárgyvásárlás hagyományát újra felélessze a művészetkedvelők köreiben. Több képzőművészeti vásárral ellentétben, itt a vendégek a megvásárolt műalkotásokat azonnal haza is vihetik, tehát nem szükséges a rendezvény utolsó napjáig várniuk arra, hogy átvehessék szerzeményeiket.

 

A december 21-ig tartó vásár bevételének nagy részét a galéria működésének fenntartása mellett jótékonysági célokra fordítja majd.

 

LATARKA Galéria

1061 Budapest, Andrássy út 32.

Kapcsolat

Lépj kapcsolatba velünk!


Artkalauz Kiállítási Magazin
Kiadó: Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért
4025 Debrecen, Nyugati u. 26. 1/1.
Főszerkesztő: Lantos Anikó

Tördelőszerkesztő: Kóté Zsolt
Megjelenik évente három alkalommal
A kiadvány és a weboldal a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.
Elérhetőség: info@artkalauz.hu